Sunday 27 November 2011

8.nädala lõpp

Sain valmis töölehe 1.tunniks ja ka iseseisva töö ülesanded õpilastele. Praktiliselt katsetas Scratchiga toimetamist mu 9-aastane poeg. Peab ütlema, et sellest, millise naudingu ja mängleva kergusega ta asjaga hakkama sai, sain kindlust juurde: see programm sobib kindlasti ka 2.kooliastmele (ja miks mitte ka 1.kooliastmele). Järgmisel nädalal saab läbi proovida, kuidas tööleht versus videojuhend töötab ja kuidas saavad hakkama programmiga Scratch 5.klassi õpilased.

http://scratchime.weebly.com/tunnid.html

Järgmise nädala jooksul püüan valmis saada analüüsi IKT-testile ja luua uue töölehe Scratchile.
Mp 3 kursuse esmase tagasiside järgi jäädi kursusega rahule. Ise tean, et mõned asjad tuleb juhendites paremaks teha ja sedagi, et järgmisel korral tuleb individuaalset utsitamist ja meelitamist alustada kohe, kui näen, et midagi on tegemata. Kuna esimene iseseisvalt läbiviidud e-kursus siiski sai kenasti lõpuleviidud, siis on julgust ja ka oskusi, et edaspidi seda uuesti ja paremini vedada.

1 comment:

  1. Nii tore, kui on endal kodus abiline võtta, kelle peal asju katsetada. Olen seda isegi teinud ja oma lastelt saad kõige ausama tagasisideme.

    ReplyDelete