Tuesday 25 October 2011

4.nädala algus

Mõistekaart sai valmis. Tegin taristu ülevaate kasutades programmi FreeMind. Ma polnud seda programmi enne kasutanud, aga visuaalselt tundus see olevat antud ülesande täitmiseks parem, kui juba varem tuttavad programmid.
Andmed sain GAGi haridustehnoloogilt ja pärast programmiga tutvumist sain mõistekaardile kõik olulise mahutatud.

3 comments:

  1. Mis sa arvad, mida oleks riistvarast koolile kindlasti vaja juurde muretseda? Millised tasuta tarkvara programme kasutatakse kõige tihedamini ja mis ainetes?

    ReplyDelete
  2. Uusi arvuteid oleks vaja. Samuti uusi põnevaid erinevaid funktsioone täitvaid programme.
    Tasuta programmidest kasutatakse erinevaid veebipõhiseid programme ja keskkondi ning arvutisse installeeritud vabavaralisi programme (joonistamiseks, tekstitöötlemiseks, fototöötluseks, miksike, matemaatikaks, keeleõpetuseks). Programmivalik sõltub õpetaja eelistustest ja eelkõige ainespetsiifikast.

    ReplyDelete
  3. Kuidas see muidu üldiselt korraldatud on, et kuidas üks või teine tarkvara kooli arvutitesse jõuab? On üldised programmid ja siis kui kellegil tekib erisoov, siis lisatakse?

    Muidu mulle väga meeldib sinu mõistekaart. Ma ei osanud oodata, et mismoodi te analüüse esitama hakkate, aga midagi nii informatiivset poleks oodanudki, tõeliselt vahva!

    ReplyDelete